Maffiozo.hu - Online többjátékos szövegen alapuló maffia/gengszter szerepjáték
  Szabályok

 1. Minden játékosnak egy regisztrációja/felhasználói profilja lehet. Akinél észrevesszük, hogy több fiókja van azt azonnal bannoljuk. Ha a játékos mégis több regisztrációt/fiókot akar, akkor annak okát jelentse egy helpdesknek vagy adminnak.

 2. Böngészőben csak egy lapon lehet játszani a játékot.

 3. Minden, a játék motorját/menetét megváltoztató/befolyásoló scriptek, botok és külső programok használata SZIGORÚAN tilos.

 4. Személyes adatokat biztonságosan tároljuk, harmadik félnek nem adjuk ki. Regisztrált e-mail címet, ip-ket a játék tulajdonosai ellenőrizhetik.

 5. A rabló link SPAM-elése, külföldi oldalon való reklámozása és különböző autosurf programokba elhelyezése vagy láthatatlan frameben való megnyitása a fiók törlését vonja maga után.

 6. Tulajdonosok fenntartják a jogot, hogy kitiltsák, töröljék, befagyasszák a fiókot abban esetben, ha a játékos megsértette a játékszabályokat.

 7. Chateken tilos a reklámozás, hírdetés más oldalak linkjeinek beküldése. Nem játékbeli chatben tilos a káromkodás és a kéregetés, de a kocsmában engedélyezett. A tulajdonosok a chat szabályok megszegését a chatről letíltással büntethetik.

 8. Káromkodni, sértegetni, személyeskedni, fenyegetőzni TILOS! Ha valaki megteszi, kitiltással jutalmazzuk!

 9. Bugokat/hibákat kihasználni szigorúan tilos. A felhasználó köteles azonnal szólni a bugokról/hibákról egy helpdesknek vagy adminnak. Aki mégis kihasználja őket, a regisztrációját felfüggesztjük vagy töröljük.

 10. Felhasználói profilt árusítani sem játékbeli pénzért, sem pedig valós pénzért nem szabad.

 11. Az admin/helpdesk a felhasználó kérésének nem köteles azonnal eleget tenni.

 12. Mások felhasználói profiljának feltörése/jelszavának megszerzése szigorúan tilos. Aki mégis megteszi annak bannoljuk az ipjét.

 13. Más számlaszámának és pinkódjának kicsalása/megszerzése, a játékon kívül szigorúan tilos, ip bannolását vonja maga után.

 14. Más karakterének húzása, fejlesztése amíg a sajáttal "pihenünk" tilos, bannolást von maga után.

 15. A játék normális menetéhez a böngészőben javascript engedélyezése szükséges.

 16. Minden regisztrált tag elolvasta, megértette és elfogadta a szabályzatot. Játékszabályok minden regisztrált játékosra vonatkoznak, és ők kötelesek ezt betartani.

 17. A büntetések ellen fellebezésnek helye nincs, a helpdesk/admin döntése végleges.

 18. A tulajdonosok fenntartják a jogot, a szabályzat bejelentés nélküli módosítására/változtatására.

 19. Ha a pontok bármelyikével nem értessz egyet vagy nem múltál el 18 éves, nem regisztrálhatsz és nem használhatod a játékot!
Főoldal | Regisztráció | A Játékról
Maffia Alsó logó